برگزاری سومین دوره مسابقات برنامه نویسی غرب کشور

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

استخضار می رساند گروه مهندسی کامپیوتر و انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا به حول و قوه الهی قصد دارند سومین دوره مسابقات برنامه نویسی غرب کشور را مانند دوسال اخیر در دانشگاه بوعلی سینا برگزار نمایند. این مسابقات در تاریخ های 29 و 30 آبان ماه سال جاری با حضور دانشجویان از دانشگاه های استان همدان، کرمانشاه، کردستان، قم، مرکزی، لرستان و ... برگزار خواهد گردید. این مسابقات به منظور آمادگی بیشتر دانشجویان و آماده سازی برای مسابقات برنامه نویسی غرب آسیا(15 آذرماه 98- دانشگاه شریف) برگزار می گردد. امید داریم مثل دو سال گذشته دانشگاه های مختلف با حضور خود در این مسابقات ما را در برگزاری هر چه بهتر این مسابقات یاری نمایند.

طبق تصمیم کارگروه برگزاری مسابقات امسال برای هر دانشگاه یک سهمیه در نظر گرفته شده است( دانشگاه بوعلی سینا 2 سهمیه خواهد داشت). پس از ثبت نام اولیه در صورتیکه ظرفیت وجود داشته باشد به دانشگاه سهمیه تیم دوم یا بیشتر تعلق خواهد گرفت.

فرایند ثبت نام دو مرحله ای خواهد بود. ابتدا در وب سایت مسابقه ثبت نام می نمایید. پس از آن ایمیلی حاوی مبلغ قابل پرداخت و نحوه پرداخت دریافت می نمایید. پس از پرداخت رسید و اطلاعات پرداخت برای دبیرخانه ارسال می گردد. در صورت تایید پرداخت ثبت نام شما نهایی می گردد.

مهلت ثبت نام: 24/08/98 می باشد

هزینه ثبت نام برای تیم اول هر دانشگاه: 1500000 ریال و برای تیم های بعدی: 3000000 ریال

آدرس وب سایت مسابقات: WICPC.BASU.AC.IR

کانال اطلاع رسانی: https://t.me/acmbasu